Midea

“Midea CAC” – Global Fortune 500 oro kondicionierių gamintojas

„Midea Group“ – pirmaujanti buitinių prietaisų ir oro kondicionierių gamintoja, kurios produktai parduodami daugiau nei 200 šalių.
Iš viso bendrovėje dirba per 150 000 darbuotojų, yra 20 gamybos padalinių ir 60 užsienio filialų. Bendrovės apyvarta 2019 m. siekė 40,5 mlrd. JAV dolerių.

„Midea Group“ yra vienintelė Kinijos oro kondicionierių gamintoja 3 m. iš eilės patenkanti į 500 didžiausių pasaulio bendrovių sąrašą „Global Fortune 500“.

„Midea“ oro kondicionavimo produktų tobulinimo centre yra 89 laboratorijos, kurių bendras plotas 22000 m2, tarp jų bendra DC inverterinių technologijų laboratorija su „Toshiba-Carrier“, „Midea-Emerson“ šildymo technologijos laboratorija ir keletas kitų. „Midea RAC“ tyrimų ir plėtros komandą sudaro daugiau nei 1 000 darbuotojų, mokslininkų bei inžinierių. Nuo pat įkūrimo „Midea“ mokslinių tyrimų ir plėtros komanda sukūrė beveik 6 000 patentuotų sprendimų.

„Midea“ įrenginiai atitinka Europos Komisijos ženklinimo direktyvos (ErP) energijos vartojimo efektyvumo reikalavimus, o jų specifikacijas patvirtina nepriklausoma Europos laboratorija „Eurovent“.

„Midea“ gaminiai yra laimėję apdovanojimus keliuose prestižiniuose dizaino konkursuose.